آشنایی با خواص پیاز | از کنترل دیابت تا کاهش کلسترول-راهبرد معاصر
حمله تروریستی به نیرو‌های مرزبانی سیستان و بلوچستان سناتور آمریکایی: دولت بایدن از ترس واکنش احتمالی ایران فلج شده است پنتاگون: قابلیت پشتیبانی هوایی در خاورمیانه را تقویت می‌کنیم پیکر مطهر شهید نصرالله از زیر آوار سالم بیرون آورده شد ایران حمله رژیم صهیونیستی به یمن را به شدت محکوم کرد نماینده مجلس: علت حادثه معدن طبس تا ۱۰ روز آینده علت مشخص می‌شود ده‌ها شهید و زخمی در بمباران شهر صیدا در جنوب لبنان واکنش یمن به بمباران هوایی بندر الحدیده: اهداف غیرنظامی اسرائیل را هدف قرار خواهیم داد + فیلم جزئیات دیدار تیم‌های ملی فوتبال ایران و قطر +زمان و مکان مسابقه کاخ سفید: حمایت آمریکا از اسرائیل بدون تغییر است واشنگتن‌پست: نصرالله رفته، اما حزب‌الله پابرجاست پیام بشار اسد به مقاومت ملی لبنان در پی شهادت سید حسن نصرالله مقام سابق صندوق بین المللی پول دلار را ارز خطرناک نامید بمباران جدید ضاحیه بیروت | ادعای رژیم صهیونیستی درباره ترور یک فرمانده حزب‌الله + فیلم حزب‌الله شهادت «نبیل قاووق» را تایید کرد

آشنایی با خواص پیاز | از کنترل دیابت تا کاهش کلسترول

متخصصان تغذیه و سلامتِ در یکی از دانشگاه‌های تحقیقاتی نیجریه، دریافتند که پیاز می‌تواند، سطح قند خون را تا ۵۰ درصد کاهش دهد.
تاریخ انتشار: ۱۸:۵۴ - ۰۸ مهر ۱۴۰۳ - 2024 September 29
کد خبر: ۲۵۸۷۲۱

به گزارش راهبرد معاصر؛ لوزالمعده افراد مبتلا به دیابت نوع ۲ قادر به تولید انسولین کافی برای تنظیم قند خون نیست، یعنی قند خونشان ممکن است تا سطح خطرناکی بالا برود؛ اما یافته‌هایی که اخیرا در نودوهفتمین نشست سالانه "انجمن غدد درون‌ریز" در سن‌دیه‌گو ارائه شد، نشان داد: پیاز در صورتی که همراه داروی دیابت موسوم به "متفورمین" مصرف شود، قند خون بالا و میزان کلّی کلسترول را تا حد زیادی کاهش می‌دهد.

آنتونی اوجیه، نویسنده اصلی این پژوهش از دانشگاه ایالتی دلتا در آبراکا در نیجریه گفت: پیاز ارزان و در دسترس است و به‌صورت مکمل غذایی مصرف می‌شود. این گیاه خاصیتی دارد که شاید بتوان از آن برای درمان بیماران مبتلا به دیابت استفاده کرد.

متخصصان این نظریه را روی موش‌ها امتحان کردند. در مجموع، به سه گروه از موش‌های صحرایی که با روش پزشکی به دیابت کرده بودند، مقادیر متفاوتی عصاره پیاز دادند تا ببینند آیا اثربخشی دارو را افزایش می‌دهد یا خیر.

این مقادیر ۲۰۰ میلی‌گرم، ۴۰۰ میلی‌گرم و ۶۰۰ میلی‌گرم به ازای هر کیلو وزن بدن بود. متخصصان، دارو و پیاز را به سه گروه دیگر از موش‌های صحرایی نیز دادند که دیابت نداشتند و قند خونشان طبیعی بود.

این آزمایشات همچنین نشان داد که عصاره پیاز به افزایش وزن موش‌های غیردیابتی منجر شد، اما روی موش‌های دیابتی چنین تاثیری نداشت.

به گزارش ایندیپندنت، اوجیه توضیح داد: پیاز کالری بالایی ندارد. اما به نظر می‌رسد با افزایش سوخت‌وساز بدن و افزایش اشتها، موجب افزایش مصرف مواد غذایی می‌شود. ما باید سازوکاری را بررسی کنیم که پیاز از طریق آن، گلوکز خون را کاهش می‌دهد هرچند هنوز در این مورد توضیحی نداریم و انجام بررسی‌های دقیق‌تر و بیشتر در این زمینه لازم است. / عصر ایران

ارسال نظر
تحلیل های برگزیده
آخرین اخبار